USKLADIMO FREKVENCIJE

Aktivni, vrijedni, maštoviti....

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Vrijeme Adventa uvijek je u školama obilježeno užurbanim ritmom, zbog završetka prvoga polugodišta.

No, ipak, uz brojne obveze, učenici Obrtničko-industrijske škole Županja našli su vremenai za   stručne ekskurzije, terenske nastave u Osijek i Zagreb te  sudjelovanje u različitim izvannastavnim aktivnostima. Kako saznajemo od prof.Dubravke Gvozdić,

početkom prosinca fitofarmaceuti su započeli s izradom borova i klupa (od otpadnih materijala - paleta i guma) za uređenje središnjeg gradskog trga. "Šareni borovi i klupe postavljeni su na Trgu kralja Tomislava, a bor od automobilskih guma krasi  dvorište Komunalca. Dok su dečki radili borove, djevojke, budući fitofarmaceuti i pomoćne cvjećarice, izrađivale su prigodne ukrase i aranžmane, te plele girlande, također za uređenje prostora na kojem se događa Avdent u Županji. "ističe prof.Dubravka Gvozdić. I ne samo da su bili aktivni u pripremi Adventa. Članice školske zadruge "Klasje" izložile su svoje radove na Božićnoj izložbi u Gradskoj knjižnici Županja.

"Posljednji tjedan prvog polugodišta "zamirisali" su naši kuhari koji su pripremali različite ukusne i zanimljive božićne kolače. Mogli smo vidjeti i probati zvjezdice, breskvice, paprenjake, medenjake i brojne druge slastice. Nakon brojnih aktivnosti slijedi nam zasluženi odmor." ističu iz Obrtničko-industrijske škole Županja. A mi iz HRŽ-a im poručujemo: odmorite, uživajte, zaslužili ste....Sretni Vam bili blagdanski dani!

Hitovi: 1114