USKLADIMO FREKVENCIJE

Mostar-Vukovar....zadnji dan....

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

"Mnogo toga je rečeno u danima prije dolaska u Grad Vukovar, danas sam posebno emotivan i imam mnogo toga za reći ali bit ću jako kratak.

Zapravo iskoristiti ću ove redove samo kako bih se zahavalio, prije svega svim ovim sudionicima karavane koji su unatoč ekstremnim vremenskim uvjetima uspješno odvozili svih 400km do Grada Vukovara. Želim se zahvaliti svim našim domaćinima od Mostara, Kiseljaka, Žepča, Županje pa sve do Vukovara, koji su još jednom dočekali biciklističku karavanu prijateljstva, prepoznali pozitivnu ideju ove karavane, te odlučili da ovim putem pošalju pozdrave gradu Vukovaru i prenesu poruku mira i prijateljstva. Hvala Vam na tome!", izjavio je predsjednik udruge "HerzegovinaBike" Toni Zorić nakon dolaska biciklističke karavane Mostar-Vukovar u herojski grad.

"Također, želim da se zahvalim svim medijima koji su pratili ovu karavanu, a ove godine pratilo ih je jako mnogo, čak 60 medijskih kuća je prenosilo ovu pozitivnu vijest i širilo ovu poruku mira i prijateljstva. Tim činom ustupanja medijskog prostora, svi ovi mediji su i sami sudionici ove karavane, jer upravo bez njih glas ove karavane se ne bi čuo daleko. Dragi naši medijski prijatelji, Hvala Vam na tome", dodao je Zorić.

Danas, zadnjeg dana karavane, biciklisti su se priključili "Memorijalu dvanaest redarstvenika".

 

Hitovi: 387