USKLADIMO FREKVENCIJE

Pješaci i biciklisti, oprez!

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Od ukupnog broja prometnih nesreća  dvije prometne nesreće su bile  s poginulim osobama, 49 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 123 prometne nesreće s materijalnom štetom, kaže Igor Galunić, policijski službenik za prometnu preventivu u Postaji granične policije Županja.
BICIKLISTI u prometnim nesrećama u 2019 godini
Od ukupnog broja prometnih nesreća u 11 su sudjelovali biciklisti,i to u jednoj prometnoj nesreći s poginulom osobom, devet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i jednom s materijalnom štetom.
 U navedenim prometnim nesrećama ukupno je stradalo 10 osoba, od čega je jedna osoba smrtno stradala, četiri osobe zadobile su teške tjelesne ozljede, dok je pet osoba lakše ozlijeđeno, kaže Galunić.
Pješaci u prometnim nesrećama u 2019 godini
U pet prometnih nesreća su sudjelovali pješaci, i to u jednoj prometnoj nesreći s poginulom osobom i četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, od čega jedne teže, kaže Igor Galunić
Iz policije najavljuju nove akcije nadzora, poput nedavne akcije  koja je bila usmjerena na bicikliste, s ciljem povećanja sigurnosti u prometu i smanjenja prometnih nesreća.
 
Hitovi: 279