USKLADIMO FREKVENCIJE

Natječaj za časnike zdravstvene službe

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
 

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske danas je raspisalo javni natječaj za prijam u Oružane snage RH deset kandidata za časnike zdravstvene službe.

Riječ je o sedam doktora medicine (doktori opće medicine ili specijalisti medicine grana), dva doktora veterinarske medicine i jednom magistru farmacije.
Zainteresirani kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u Oružane snage RH. Kandidati doktori veterinarske medicine i magistri farmacije mogu imati najviše navršenih 30 godina života do kraja 2021. godine. Dobno ograničenje ne odnosi se na kandidate koji su doktori medicine i koji imaju završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili odslužen vojni rok, odnosno kandidati koji su doktori medicine i koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili vojni rok moraju biti vojni obveznici.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu: Središnjica za upravljanje osobljem, Ilica 256b, 10000 Zagreb. Rok za podnošenje prijave na natječaj je osam dana od dana objave u Narodnim novinama.
Kandidati koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili vojni rok bit će upućeni u listopadu 2021. na dragovoljno vojno osposobljavanje. Prije upućivanja na osposobljavanje kandidati prolaze posebni odabirni postupak.
Odabrani kandidati za časnike bit će upućeni na Temeljnu časničku izobrazbu u studenom 2021. godine. Nakon završene časničke izobrazbe kandidati će biti primljeni u djelatnu vojnu službu, bit će im dodijeljen časnički čin i bit će raspoređeni na časničke dužnosti u skladu s potrebama službe u postrojbe Oružanih snaga na području Republike Hrvatske.
Dodatne informacije mogu se potražiti putem telefona 01 3784-636 i 3784-814 te na poveznici: https://www.morh.hr/javni-natjecaj-za-prijam-kandidata-kandidatkinja-za-casnike-casnice-zdravstvene-sluzbe/
 
 
 
 
Hitovi: 105