USKLADIMO FREKVENCIJE

Redovi za cijepljenje u Domu zdravlja Županja

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Proteklih tjedana na cijepljenje na punku Doma zdravlja Županja se nije čekalo, no u subotu se u redu za cijepljenje čekalo više od tri sata.
„Od kada na punku Doma zdravlja u Medicini rada organiziramo cijepljenje nikada nije bilo čekanja i gužvi, ali u subotu je interes bio veliki pa smo cijepili bez pauze od 7 sati ujutro do 16 sati popodne. Cijepili smo 541 osobu”, rekla nam je koordinatorica za cijepljenje Doma zdravlja Županja Janja Stojanović, pomoćnica ravnateljice županjskog Doma zdravlja. Po njezinim riječima do sada su na ovom punku cijepili građane sa oko 13.000 doza, a od kraja prošlog mjeseca do sada sa 1.071 dozom. „ Po postotku cijepljenja najbolji smo u našoj županiji, a nadamo se sada još boljoj procijepljenosti kako bi smo zaustavili ovu pandemiju”, kaže Janja Stojanović.
Redovi su bili za sve doze cijepljenja, a najviše za prvu.
Cijepljenje se ovoga tjedna nastavlja po ranije utvrđenom rasporedu ; na punktu Doma zdravlja Županja sutra od 12 do 14 sati, te u subotu od 7 do 15 sati. Po svoju dozu građani mogu doći i u Zavod za javno zdravstvo Ispostavu Županja, gdje je cijepljenje organizirano ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 11 sati.
Od danas ponovno radi i Covid ambulanta Doma zdravlja Županja, gdje je organizirano drive-in uzimanje uzoraka za analizu PSR-om, tako da građani više na testiranje ne moraju ići u Vinkovce.
Hitovi: 118