USKLADIMO FREKVENCIJE

PALIR – drugo ime za profesionalnost i kvalitetu u izvođenju građevinskih radova

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Građevinska tvrtka PALIR firma je koja od svojeg osnutka prije gotovo 20 godina bilježi konstantan rast i vrlo visoke rezultate u poslovanju, a to je vidljivo iz niza projekata na kojima je tvrtka sudjelovala.
Upravo zbog tog kontinuiteta sigurnosti, kvalitete i rasta, PALIR je zavrijedio status branda od povjerenja među mnogim investitorima, kooperantima, dobavljačima i trgovcima.
Profesionalnost timova usmjerena je upravo na to zadržavanje visoke kvalitete izvođenja građevinskih radova i nadogradnju i proširivanje istih novim proizvodima i uslugama. Cilj je pružiti međunarodno priznatu kvalitetu i primjenu visokih standarda, a PALIR vam to može osigurati zbog svog konstantnog rada na znanju, predanosti i stvaranju, primjeni i razvoju visoko kvalitetne usluge.
Osnovne djelatnosti kojima se tvrtka PALIR bavi su građevinska djelatnost, hidroizolacijski i sanacijski radovi u građevinarstvu, industrijski podovi i završni radovi.
Mnogo je toga nabrojeno, a kako sve ovo ne bi bile samo riječi, bitno je znati da je PALIR sudjelovao u mnogim važnim projektima izgradnje kao što su West Gate Split, Stambeno naselje Vidici, Hotel Ambasador i mnogi drugi.
Još jedna stavka govori o kvaliteti izvođača građevinskih radova – investitori. Posjetite li službenu stranicu tvrtke PALIR, moći ćete vidjeti da su neka značajna imena odlučila povjeriti posao upravo Paliru.

Ovakvi dobri temelji zasigurno su osnova za dobar rad i budućnost svake tvrtke, a sve potiče na dobroj organizaciji i kvaliteti usluge, jer i cilj angažiranja neke građevinske tvrtke je da im s mirnoćom i povjerenjem možete prepustiti posao.

Hitovi: 77