USKLADIMO FREKVENCIJE

Naučite više o zubnim implantatima

Kategorija: /
Zubni implantati postaju sve popularniji među ljudima širom svijeta.
Dobar su način zamjenjivanja zubi koji nedostaju ili onih koji su jako oštećeni tako da se ljudi mogu osjećati ugodno i lijepo kada se nasmiju. Implantati su metalni vijci koji su kirurški postavljeni na čeljust u usnoj šupljini ispod desni te oni osiguravaju prirodniji izgled i osjećaj osobe koja ih nosi.
Zubni implantati postavljaju se na čeljusti te daju potporu umjetnim zubima. Implantati neće lako skliznuti ili mijenjati položaj u ustima, što je jako dobro osobito kad se postavljaju mostovi, krunice ili zubne proteze preko implantata.
Proces ugradnje zubnog implantata započinje pronalaskom područja na kojem nema zuba ili je zub upravo uklonjen. Ako je u pitanju mjesto gdje nema zuba, tada se na površini zubnog mesa pravi mali rez kako bi kirurg otkrio kost čeljusti. On tada buši kost kako bi se napravila rupa u koju se stavlja implantat. U izbušenoj rupi postavlja se vijak koji se pričvršćuje te se šavovima zatvara rana kako bi se tkivo prilagodilo novom implantatu.
Razdoblje oporavka od ovakve operacije varira jer je potrebno vrijeme da se implantat stabilizira u novom okruženju. Tijekom oporavka, kost mora narasti oko implantata i na taj način ju pričvrstiti. Prema tome, vrijeme koje je potrebno cjelokupnom oporavku ovisi o gustoći kosti u kojoj je implantat postavljen. Kada se implantat stabilizira, tada počinje protetska faza u kojoj se pričvršćuje proteza, most ili umjetni zub na implantat.
Smješten u Splitu, u drugom najvećem gradu Hrvatske, najbolji zubari u Splitu, Dentech dentalna klinika vam pruža zahvat u kojoj vam vrhunski stručnjaci ugrađuju implantat. Klinika je specijalizirana za implantologiju, endodonciju, ortodonciju, estetsku stomatologiju, oralnu kirurgiju, pedodonciju, protetiku, parodontologiju te su ju pacijenti visoko ocijenili za svoj rad. Dentech ima na raspolaganju vrhunske stručnjake koji preporučuju i obavljaju cjelovite stomatološke usluge.
Hitovi: 221