USKLADIMO FREKVENCIJE

Rekonstrukcija tržnice

Autor: Z.Knežević
Kategorija:
Na županjskoj su tržnici započeli radovi na rekonstrukciji otvorenog dijela tržnice, odnosno, obnova kompletnog pločnika i nogostupa, te rješavanje oborinske odvodnje.

Županja: Dodijeljena priznanja višestrukim darivateljima krvi

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

U Županji je sinoć održana svečanost na kojoj su podijeljena priznanja višestrukim darivateljima darivateljima krvi iz Županje i Bošnjaka za 5,10,20,25, puta darovanu krv – ženama i 10,20,30,40 puta darovanu krv muškarcima.

Studijsko putovanje Ratne škole „Ban Josip Jelačić”

Autor: Z.Knežević
Kategorija:
 
Ratna škola „Ban Josip Jelačić” Hrvatskog vojnog učilišta Doktor Franjo Tuđman, odnedavno i najmlađe sveučilište u Hrvatskoj, Sveučilište obrane i sigurnosti, s 24.tim naraštajem polaznika na studijskom je putovanju u Istočnoj Slavoniji, Baranji i Srijemu, a danas su posjetili i Županju.

Natječaj za časnike zdravstvene službe

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Ministarstvo obrane Republike Hrvatske danas je raspisalo javni natječaj za prijam u Oružane snage RH deset kandidata za časnike zdravstvene službe.

Županija studentima sufinancira prijevoz vlakom

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Vukovarsko-srijemska županija će od 1.10.2021. godine do 31.12.2021.godine sufinancirati prijevoz vlakom redovitim studentima koji imaju prebivalište u Vukovarsko-srijemskoj županiji od mjesta stanovanja do mjesta studiranja u Republici Hrvatskoj.

Sara Škrobo: Uživam u pisanju i "izmišljanju" svijeta koji je samo moj

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Priča uspješne mlade Županjke Sare Škrobo inspirativna je i zadovoljstvo nam je predstaviti ovu poduzetnicu, magistru povijesti i spisateljicu. Njezin prvi dio fantasy triologije Tayna Chronicles- The Secret City upravo je objavljen , i to na engleskom jeziku . Sara nam je u razgovoru više rekla o sebi, pisanju, inspiraciji za roman...

Cijepljenje u Ljekarni Baturina u Vrbanji

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

„Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti“ zajednički je projekt Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore .

U Lukavcu potpisan Sporazum o suradnji

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Turistička zajednica Grada Županje sudjelovala je na 19. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije "LIST" 2021. u Lukavcu te je ovim putem potpisan i Sporazum o partnerskoj suradnji između Turističke zajednice Grada Županje i Turističke zajednice općine Lukavac.

Svjetski dan prevencije samoubojstva

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Danas je Svjetski dan prevencije samoubojstava, 10. rujna, koji se obilježava diljem svijeta radi podizanja svijesti u javnosti o sve većem problemu suicida među stanovništvom.