USKLADIMO FREKVENCIJE

Koncert Želim život

Kategorija:
Zaklada Ana Rukavina   organizira i  ove  godine koncert Želim život u zahvalu svima onima koji su upisom u Hrvatski registar DDKMS ili na bilo koji drugi način podržali rad Zaklade Ana Rukavina.

Volontiranjem pomažu

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Volonteri okupljeni u projektu UZOR-Učimo zajedno, opažamo, reagiramo, prošle su subote na Trgu kralja Tomislava organizirali podjelu kolača građanima, te u predblagdansko vrijeme predstavili i dio svojih aktivnosti.

"Živim život bez nasilja"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

I ove godine Policijska uprava vukovarsko-srijemska, uz podršku obitelji Tunjić, Ravnateljstva policije, Grada Županje i Vukovarsko-srijemske županije, prigodnim programom obilježava tragičnu pogibiju mladića Miroslava Tunjića.

Županjke darovale bor visine 12 metara

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Danas su djelatnici Čistoće d.o.o, Komunalca d.o.o. i tvrtke Elektro čop postavili na Trgu kralja Tomislava 12-metarski bor koji će u blagdansko vrijeme ukrašavati Županju.

Francu i dalje stiže pomoć

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Netko nekada osjeti u sebi potrebu pomagati drugima...Netko takvu potrebu ne osjeti nikada...

Vandalskim činom oštećen pano s osmrtnicama

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Proteklog vikenda, točnije, s petka na subotu, vandalskim činom oštećeno je staklo na panou koji se nalazi u središtu Županje i na kojemu se postavljaju obavijesti o preminulim osobama s područja Županje i županjske Posavine.

POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATA/KANDIDATKINJA NA NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADE “VOLONTERSKI OSKAR” ZA VOLONTIRANJE NA PODRUČJU VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE U 2017. GODINI

Kategorija:

Volonterski centar Vukovarsko-srijemske županije i ove godine dodjeljuje nagradu “Volonterski Oskar”, s ciljem prepoznavanja i promicanja izuzetnog volonterskog doprinosa društvu u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Volonterski Oskar jedna je od aktivnosti projekta „Volim grad, Volontiram!“.