USKLADIMO FREKVENCIJE

"Dan otvorenih vrata"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

U Osnovnoj školi "Ivana Kozarca" danas je održan Dan otvorenih vrata tijekom kojega su prezentirani radovi učenika na izvannastavnim aktivnostima.

Svuda led rasvjeta, na Šećerani stari gamaluxi

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Na području Županje u nekoliko su ulica i naselja radovi na postavljanju led rasvjete, no u naselju Šećerana postavljaju se gamaluxi, što je stanovnike ovoga naselja ponukalo na pitanje o čemu je riječ.

Odrekli se veselice kako bi pomogli Svenu i Leonu

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Učenici osmog razreda Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" iz Štitara odrekli su se veselice koja se organizira na kraju školske godine , a prikupljeni novac su namijenili za liječenje dječaka Svena i Leona iz Županje , koji boluju od teške i rijetke Danonove bolesti.

Svi na županjske Virove!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Sutra, 31. svibnja, na blagdan Tijelova i neradni dan u Republici Hrvatskoj, udruge građana priredit će 7.godinu za redom na Lovačkoj kući "Gaj" Županja tradicionalno druženje uz pečenu ribu i čobanac.

Novi zeleni certifikati

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Županjska tvrtka Čistoća d.o.o. danas je, tijekom tržnog dana, priredila svečanost dodjele zelenih certifikata vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Umrla je novinarka Jasminka

Kategorija:

U utorak prijepodne, u vinkovačkoj je bolnici nakon puno teških i bolnih dana i nakon dvotjedne agonije, u 51. godini umrla Jasminka Tuček, bivša novinarka Večernjeg lista, vinkovačkog Tjednika i još nekih tiskovina kako bi kao smohrana majka preživjela.

Susret u Rajevom selu

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Mještani Rajeva  sela u čast svih donatora  i ljudi koji su na bilo koji način pomogli mještanima i selu za vrijeme i nakon katastrofalnih poplava  prije 4 godine organiziraju sutra, 19.ti svibnja  , susret u Domu kulture u Rajevom selu.

DANAS I SUTRA ZAPRAŠIVANJE KOMARACA

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

Iako je tretiranje komaraca u gradu Županji bilo najavljeno za jučer ipak se zbog vremenskih uvjeta zaprašivanje nije moglo obaviti, doznali smo u Veterinarskoj stanici Županja.

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:
 

Povodom obilježavanja Dana Europe i ove godine u Županji će se održati DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA.

Na glavnom gradskom trgu u Županji održati će se SAJAM EU PROJEKATA u srijedu 9.5.2018. od 10 do 12 sati.

Organizatori vas pozivaju da im se pridružite i upoznate s brojim projektima koji se provode na području Županjske Posavine.