USKLADIMO FREKVENCIJE

Aktualno

Sara Škrobo: Uživam u pisanju i "izmišljanju" svijeta koji je samo moj

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Priča uspješne mlade Županjke Sare Škrobo inspirativna je i zadovoljstvo nam je predstaviti ovu poduzetnicu, magistru povijesti i spisateljicu. Njezin prvi dio fantasy triologije Tayna Chronicles- The Secret City upravo je objavljen , i to na engleskom jeziku . Sara nam je u razgovoru više rekla o sebi, pisanju, inspiraciji za roman...

Cijepljenje u Ljekarni Baturina u Vrbanji

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

„Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti“ zajednički je projekt Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore .

U Lukavcu potpisan Sporazum o suradnji

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Turistička zajednica Grada Županje sudjelovala je na 19. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije "LIST" 2021. u Lukavcu te je ovim putem potpisan i Sporazum o partnerskoj suradnji između Turističke zajednice Grada Županje i Turističke zajednice općine Lukavac.

Svjetski dan prevencije samoubojstva

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Danas je Svjetski dan prevencije samoubojstava, 10. rujna, koji se obilježava diljem svijeta radi podizanja svijesti u javnosti o sve većem problemu suicida među stanovništvom. 

Svečana sjednica Gradskog vijeća Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Povodom 29. kolovoza, Dana grada Županja i blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja sutra, 27. kolovoza, u dvorani kina Mladost u 11 sati bit će održana svečana sjednica Gradskog vijeća Županje, uz izravan prijenos u programu Hrvatskog radija Županja.

Završna konferencija Zaželi 2

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Završna konferencija EU projekta „Program zapošljavanja žena Grad Županja 2” bila je prigoda istaknuti kako je postignut cilj projekta kroz koji su 62 zaposlene žene povećale kvalitetu života za više od 500 osoba s područja Županje.

Obitelj Perić uspjela sanirati krovište, pomoć i dalje potrebna

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Mjesec dana nakon što je udar groma pogodio kuću obitelji Perić u Ulici Gredice 44, zahvaljujući pomoći brojnih ljudi velikoga srca, zahvaljujući financijskoj potpori Grada Županja, rodbine, susjeda, ova sedmeročlana obitelj uspjela je podignuti novo krovište svoga doma.

Nema pozitivnih na COVID-19

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata PCR testiranjem na COVID-19 nisu utvrđene nove pozitivne osobe na COVID-19.

Nastavljeni radovi na sanaciji kuće obitelji Perić

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Radovi na sanaciji krovišta i kuće obitelji Perić u Ulici Gredice nastavljeni su zahvaljujući Gradu Županja, rodbini, prijateljima, privatnim poduzetnicima, ljudima dobre volje i velikog srca.

Savjet mladih općine Bošnjaci vrlo aktivan

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Savjet mladih općine Bošnjaci vrlo je aktivan, svojim idejama i projektima daju doprinos, kako bi život u njihovoj sredini bio što ugodniji za življenje i mladih ali i starije populacije.

Pomozimo obitelji Perić

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U jakom  nevremenu koje je sinoć  pogodilo Županju grom je udario u kuću obitelji Perić, u naselju Gredice 2.

Potkategorije