USKLADIMO FREKVENCIJE

Nagrađeni najbolji sportaši Grada Županja

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

U gradskoj vijećnici Grada Županja održano je svečano proglašenje najboljih u sportu Grada Županja za 2018. godinu.
Za najboljeg sportaša Grada Županja za 2018. godinu proglašen je Hrvoje Kovačević.
Za postignute natjecateljske rezultate u kategoriji najboljih sportaša u 2018. godini priznanje su dodijeljena Anti Klancu, članu Športskog ribolovnog društva "Sava" Županja; Marijanu Karabaliću, članu Lovačke udruge "Gaj" Županja i Mateju Juriću, članu Nogometnog kluba "Županja 77".
U kategoriji mladih perspektivnih sportaša priznanje je dodijeljeno Draženu Huberu, članu Malonogometnog kluba Futsal Sveti Patrik Županja i Petru Kovaču, članu Šahovskog kluba Sladorana Županja.

Za najbolji sportski kolektiv Grada Županja za 2018. godinu proglašen je Nogometni klub "Graničar" Županja.
Za promicanje principa fair playa u sportu u kategoriji najboljeg sportskog kolektiva priznanje je dodijeljeno Malonogometnom klubu Futsal Olimpijac. Za najboljeg sportskog djelatnika Grada Županja u 2018. godini proglašen je Dražen Ilić, član Nogometnog kluba "Graničar" Županja. U kategoriji najboljeg sportskog djelatnika priznanje za predan rad i nesebično zalaganje dodijeljeno je Draženu Pavloviću, članu Nogometnog kluba "Županja 77".
Za poseban doprinos razvoju košarkaškog sporta posmrtno je dodijeljena zahvalnica Ivanu Marincu. Sportašicama i sportašima čestitke su uputili gradonačelnik Davor Miličević i predsjednik Komisije za djelatnost iz područja sporta Vladimir Zlatarić, dok je u ime nagrađenih zahvalio Dražen Ilić. Inače, uz gradonačelnika Davora Miličevića priznanja i pehare sinoć su uručili i njegovi zamjenici Mladen Dogan i Kruno Šarić, koji je i pročelnik Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju, te Nada Galović, predsjednica Gradskog vijeća Županje, koja je uz potpredsjednika Gradskog vijeća Antu Juku također nazočila svečanosti proglašenja najboljih sportaša Grada Županja za 2018. godinu.
Hitovi: 859