USKLADIMO FREKVENCIJE

U Bogdanovcima položen zajednički vijenac za sve civile i branitelje Bogdanovaca

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić
Povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar obrane  Mario Banožić, župan Božo Galić, umirovljeni brigadir Branko Borković, državni tajnik Stjepan Sučić, predsjednik Županijske skupštine VSŽ  Dražen Milinković, brigadir Dragan Pondeljak i načelnik Općine Bogdanovci Marko Barun odali počast polaganjem zajedničkog vijenca svim civilima i braniteljima Bogdanovaca koji su svoje živote izgubili u Domovinskom ratu.
Tom prigodom ministar Medved je rekao: "Zahvaljujemo se što ste nas primili, želimo istaknuti da su nam Bogdanovci uvijek na umu. Doprinos i obol u Domovinskom ratu dali su svojim životima. Naše je da učimo buduće naraštaje, cijenimo i poštujemo, ne zaboravljamo, ali sa pijetetom ponos u srcu!"
Nakon odavanja počasti upriličen je sastanak u prostorijama Općine gdje se razgovaralo o aktivnostima i brojnim temama, među kojima su i projekti koji će doprinijeti razvoju i kvalitetnijem životu stanovnika na području Općine Bogdanovci. 
Hitovi: 329