USKLADIMO FREKVENCIJE

Čestitka župana Bože Galića za početak nove školske godine

Kategorija: /

Župan Božo Galić uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i svim uposlenicima u školstvu, sretnu i uspješnu novu školsku 2018./2019. godinu, koja počinje  03. rujna ove godine, i u Vukovarsko-srijemskoj županiji:

Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, cijenjeni roditelji!

Za početak nove školske godine 2018./2019. godine, svim učenicima a posebno prvašićima, koji će po prvi puta sjesti u školske klupe, želim mnogo uspjeha u učenju, da uz dječju zaigranost svoje školsko vrijeme provodite što bolje i uspješnije u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja. Vjerujem kako ćete upoznati i nove prijatelje, koji će biti prisutni tijekom svih godina školovanja, te pomagati jedni drugima ali i lakše izvršavati školske obveze.

Svim nastavnicima i profesorima, želim neka budu što uspješniji u odgoju i obrazovanju učenika, uz izraze podrške i ohrabrenja da ustrajete u vašoj plemenitoj odgojno-obrazovnoj misiji, jer učenici od vas dobivaju potrebna znanja koja će im omogućiti da pridonesu razvoju našeg društva.

Cijenjenim roditeljima, želim mnogo strpljenja, razumijevanja  i dobre volje u odgoju svoje djece, sa željom da se ispune sve vaše nade i očekivanja te vaša djeca postignu što bolje ocjene i dobre rezultate. 

Želim svima vama uspješan početak nove školske godine!“Hitovi: 1802