USKLADIMO FREKVENCIJE

Župan Božo Galić primio dragovoljne darivatelje krvi

Kategorija: /

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić zajedno s predsjednikom Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije Matom Karalićem, uručio je priznanja višestrukim darivateljima krvi, koji su ove godine postali jubilarci: za 35 i 55 puta darivanu krv-žene i za 50, 75, 100 i 125 puta darivanu krv-muškarci.

Župan Galić pozdravio je sve nazočne i rekao kako već sve osobno pozna kada im vidi lice. Zahvalio im se za nesebično darivanje krvi i čestitao im na nagradama te je rekao: -„Svake godine primamo darovatelje krvi koji daju dio sebe kako bi pomogli drugima a neki su darovali krv po sto puta i više. Stoga višestrukim darovateljima krvi danas uručujemo jedno veliko priznanje i zahvalnicu za humano djelo.“  

Tom prigodom ravnatelj Hrvatskog društva Crvenog križa GD Vinkovci Branko Tomić uručio je županu Boži Galiću zahvalnicu za poseban doprinos i nesebično pruženu pomoć u ostvarivanju humanitarnih ciljeva Hrvatskog Crvenog križa.

Prijemu je bilo nazočno ukupno 37 darivatelja krvi-primatelji priznanja, te predstavnici Gradskih društava Crvenog križa Ilok, Vinkovci, Vukovar i Županja, kao i Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije.

 

 

 

 

Hitovi: 1249