USKLADIMO FREKVENCIJE

Sindikalisti kod gradonačelnika

Kategorija: /

Gradonačelnik Županje Davor Miličević primio je danas u svom uredu predstavnike sindikata radnika tvrtke Same Deutz-Fahr Žetelice d.o.o. koji su 9.ti dan u štrajku.

Nakon razgovora sa sindikalnim predstavnicima gradonačelnik Davor Miličević u izjavi za medije je ponovio kako je već u programu HRŽ-a dao osobnu podršku radnicima u njihovim zahtjevima. "Lokalna zajednica, gradonačelnik, ne mogu riješiti ovu situaciju, ali mogu reći da znam i prepoznajem prilike u Same Deutz-Fahru i podržavam zahtjeve radnika. Mislim da su zahtjevi opravdani." rekao je gradonačelnik Miličević i pojasnio kako je mišljenja da zahtjevi radnika nisu preveliki da se ne mogu riješiti." Ne uplićem se u poslovnu politiku vodstva tvrtke, ali mislim da i ovaj susret donosi dozu optimizma i da će se naći rješenje." rekao je gradonačelnik Davor Miličević.

Predsjednik štrajkaškog odbora Marko Ivkošić o današnjem je sastanku rekao: "Izvijestili smo gradonačelnika o procesu štrajka i iznijeli svoja stajališta i odluke od kojih ne odustajemo." rekao je Ivkošić i dodao kako im svakodnevno stižu podrške brojnih sindikata, udruga i pojedinaca ne samo iz cijele zemlje nego i iz inozemstva, što im, zaključio je, puno znači.

 

Hitovi: 1599