USKLADIMO FREKVENCIJE

Policija i državno odvjetništvo utvrđuje sve okolnosti vezano uz objavljivanje video snimke na stranicama Grada Vukovara

Kategorija: /

Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđuje sve okolnosti vezane za objavljivanje snimke na kojoj se vidi kako srednjoškolci nastave na srpskom jeziku ne ustaju na hrvatsku himnu.

„PU Vukovarsko-srijemska u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđuje sve okolnosti vezano uz objavljivanje sporne video-snimke na službenim stranicama Grada Vukovara“, stoji u kratkom priopćenju policije. 

Jučer oko 6.50 sati, u redovitoj kontroli prometna policija u Nuštru je zaustavila osobni automobil vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak iz Borova, navodi se u izvješću policije.„Pregledom vozila uočeno je pet pvc vreća. Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga vozila. Pronađen je 51 kilogram sitno rezanog duhana. 45-godišnjak je uhićen, te uz kaznenu prijavu za nedozvoljenu trgovinu predan u pritvorsku jedinicu policije, stoji u priopćenju.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata dogodile su se tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci) i dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, auto-cesta A3).

 

Hitovi: 1027