USKLADIMO FREKVENCIJE

Osnivačka skupština Turističke zajednice

Kategorija: /

U gradskoj vijećnici Grada Županja održana je osnivačka skupština Turističke zajednice Grada Županja za mandatno razdoblje 2018.-2022. godina.

Skupštinom je predsjedao Ilija Lešić, obzirom da gradonačelnik Davor Miličević, kao predsjednik, nije mogao nazočiti zbog saborskih obveza. Između ostalog, na skupštini su izabrani članovi Turističkog vijeća, Nadzornog odbora i predstavnik Turističke zajednice Grada Županja u skupštini Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije. Tako su odlukom skupštine članovi Turističkog vijeća u novome mandatu Vlado Miljak, Petar Barišić, Danijela Gabrilović, Goran Ljubić, Mijo Fury, Nino Filipović, Mladen Delić i Ilija Lešić. U Nadzornom odboru su Alen Mikić i Andrija Lučić, dok će trećeg člana imenovati skupština Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije

Inače, prema riječima Mirka Bačića, direktora ureda TZ Grada Županja, Turistička zajednica grada Županja uz uobičajene aktivnosti u sljedećem razdoblju naglasak planira staviti na pripremu i organizaciju manifestacije "Advent u Županji", kroz koji im je želja uključiti što veći broj građana iz udruga s područja grada Županja.

 

 

Hitovi: 1036