USKLADIMO FREKVENCIJE

Valamar i u Županji traži radnu snagu

Kategorija: /

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Potraga za novim kadrom započela je na jugu Hrvatske, a početkom ovoga tjedna Valamar je stigao u istočne krajeve.

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Valamar je u Vinkovcima i Županji predstavio otvorena radna mjesta i mogućnosti rada u ovoj hotelskoj kompaniji. Posjetitelji su tako imali priliku saznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu.Svi djelatnici koji rade puno radno vrijeme imati će  zajamčena primanja od minimalno 5000 kuna mjesečno.Osim toga sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz svih krajeva Hrvatske osiguran je kvalitetan smještaj uz tri topla obroka dnevno na trošak poslodavca, te mogućnost stalnog zaposlenja.Predstavljanje u Županji održano je danas u prostorijama Ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Najtraženija su zanimanja vezana uz poslove na recepciji, u kuhinji i restoranu, te poslove na plaži i hortikulturi, kaže Fani Kmetović , voditeljica Ureda ljudskih potencijala u destinacijama i ističe kako je najteže naći kvalificirane kuhare.Hitovi: 946