USKLADIMO FREKVENCIJE

Crna kronika

Uplatio novac za traktor koji nije dobio

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer, 3. prosinca, 58-godišnjak iz Vinkovaca podnio je kaznenu prijavu kojom je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj u razdoblju od 2. do 8. studenog 2020. godine, uporabom podataka bankovnog računa 62-godišnjakinje iz Vinkovaca, neovlašteno izvršio ukupno 14 transakcija u zasad neutvrđenoj poslovnici kladionice.

Provala u radni stroj

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U razdoblju od 23. do 25. studenog u mjestu Bošnjaci provaljeno je u radni stroj parkiran nasuprot groblja u ulici Vladimira Nazora.

Trovanje ugljičnim monoksidom umalo kobno za dijete

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U petak, 20. studenog, policija je u jutarnjim satima provela očevid u Vinkovcima, Zagorska ulica, zbog trovanja ugljičnim monoksidom uslijed istovremenog korištenja kućnih uređaja (plinski atmosferski bojler i kuhinjska napa).

Krivotvorila diplomu i radila kao profesorica u srednjoj školi u Županji

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave Vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom iz Vinkovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave, javili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Jurili autocestom preko 200 km/h

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:
 
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su u prometu na autocesti Zagreb – Lipovac (A3) 11. kolovoza zatekli 56. godišnjeg državljanina Helenske Republike pri upravljanju osobnim automobilom brzinom od 226 km/h.

Policajka pucala na provalnika koji je napao

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Oko 1 sat 28. srpnja u Ulici Ante Starčevića u Vinkovcima prilikom sprječavanja i hvatanja počinitelja zatečenog u provali u trgovinu mješovite robe, počinitelj je napao policijsku službenicu.

Policija otkrila počinitelje provala na Tržnici

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer, 15. srpnja kriminalistički istražitelji PU vukovarsko-srijemske u suradnji s istražiteljima PU osječko-baranjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Bistrinaca i 21-godišnjakom iz Bocanjevaca.

Poginuo 21-godišnjak

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Policijska uprava vukovarsko-srijemska javlja kako je 2. svibnja oko 2,25 sati, u Iloku, nerazvrstanom cestom uz rijeku Dunav, 21-godišnjak iz Iloka je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim motornim vozilom Opel Astra vukovarskih registarskih oznaka, a pritom je kao suputnika prevozio 21-godišnjaka iz Bapske.