USKLADIMO FREKVENCIJE

U Cerni iz obiteljske kuće ukraden novac, nakit i informatička oprema

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Iz obiteljske kuće 51-godišnjaka u Cerni otuđen je novac, nakit i informatička oprema. Provala se dogodila jučer, 22. listopada, u prijepodnevnim satima. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, izvjestili su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Između 4. i 19. rujna iz kanala „Žestilovac“ kod Soljana posječeno je i otuđeno je 50 kubnih metara vrbe i topole. Vlasniku, Hrvatskim vodama, pričinjena je šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

U travnju 2017. godine 48-godišnjak iz Ivankova sklopio je ugovor s tvrtkom iz Slavonskog Broda o ugradnji solarnih panela na krovište obiteljske kuće 48-godišnjaka. Iznos od više tisuća kuna 48-godišnjak je uplatio na račun tvrtke, no solarni paneli nisu postavljeni, niti je 48-godišnjak uspio stupiti u kontakt s vlasnikom tvrtke. Zbog neispunjavanja ugovorene usluge, 48-godišnjak je tijekom proteklog vikenda podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijevare protiv vlasnika tvrtke, navodi se u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, oko 3,30 sati, 60-godišnjak iz Gunje upravljao je osobnim automobilom „Dacia“, austrijskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice M. Gupca u Posavskim Podgajcima. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio s kolnika, udario u kolni prilaz i zaustavio se u odvodnom kanalu. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, dok je suvozač, 28-godišnjak iz Vrbanje teže ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno kako je 60-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Također u nedjelju, ali oko 12  sati, 19-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je osobnim automobilom „BMW“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Glagoljaške ulice u Vinkovcima, iz smjera Duge ulice u smjeru ulice J. Dalmatinca. Prilikom pretjecanja bicikla kojim je upravljao 68-godišnjak iz Vinkovaca, osvrtnim zrcalom udario je 68-godišnjaka uslijed čega je 68-godišnjak pao na kolnik i teže se ozlijedio, stoji u priopćenju PU VUkovarsko-srijemske.

Hitovi: 891