USKLADIMO FREKVENCIJE

U Županji iz kuće ukradeno nekoliko tisuća kuna

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Iz obiteljske kuće 48-godišnjaka u Graničarskoj ulici u Županji otuđeno je nekoliko tisuća kuna. Provala se dogodila jučer, 15. siječnja, u poslijepodnevnim satima, navodi policija.

U noći 15. siječnja razbijen je izlog na zgradi Hrvatske pošte u Vukovaru, u ulici J. J. Strossmayera. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 15. siječnja, oko 19,20 sati, izbio je požar u nenastanjenom stanu u stambenoj zgradi u ulici Vile Velebita u Vukovaru. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Vukovara. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. U jutarnjim satima slijedi očevid.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to u Drenovcima, navodi se u izvješću Policijske uprave Vukovarsko-srijemske.

Prometna policija PU vukovarsko-srijemske provodit će pojačani nadzor prometa 19./20. siječnja.

Preventivno-represivna akcija provodit će se na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, a bit će posebno usmjerena na suzbijanje prekršaja- vožnje pod utjecajem alkohola i opojnih droga, ali i na druge teške prekršaje u prometu koji su izravni uzročnici prometnih nesreća.

Hitovi: 964