USKLADIMO FREKVENCIJE

Dva napada pasa na građane

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U subotu, 6. travnja, u poslijepodnevnim satima, zabilježena su dva napada psa na građane.U Lipovcu, u Bosutskoj ulici, pas 48-godišnjakinje izašao je iz dvorišta obiteljske kuće te ugrizao 11-godišnjakinju iz Lipovca. 11-godišnjakinja je lakše ozlijeđena.

U Otoku, u ulici R. Boškovića, pas 59-godišnjaka izašao je iz dvorišta obiteljske kuće i napao 36-godišnjaka i 43-godišnjaka iz Otoka, koji su prolazili ulicom, no, uspijeli su pobjeći psu.

Vlasnicima pasa uručen je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Jučer au  u Vukovaru,  u ranim jutarnjim satima u ulici Rudina četvorica mladića osobnim vozilom presreli i zapriječili put teretnom vozilu kojim je upravljao 55-godišnjak iz Vukovara.

Vozača su fizički napali te oštetili teretno vozilo i potom se udaljili u nepoznatom smjeru. U Općoj županijskoj bolnici Vukovar 55-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć i utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Operativnim saznanjima na terenu, policijski službenici su ubrzo pronašli trojicu počinitelja te ih priveli u policijsku postaju. Utvrđeno je kako se radi o 20-godišnjaku, 23-godišnjaku i 26-godišnjaku s vukovarskog područja. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, predani su u pritvorsku jednicu policije dok je za četvrtim počiniteljem, 30-godišnjakom iz Vukovara, raspisana potraga.

Hitovi: 708