USKLADIMO FREKVENCIJE

Ukrao novac iz novčanika djelatnice vukovarske osnovne škole

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Policijski istražitelji Policijske postaje Vukovar utvrdili su sumnju kako je 41-godišnjak iz Belišća 21. veljače otuđio novac iz novčanika koji se nalazio u torbici u nezaključanom uredu u osnovnoj školi u Ulici dr. Ante Starčevića u Vukovaru, čime je oštetio 36-godišnju djelatnicu škole za iznos od nekoliko stotina kuna.

Potom su nad 41-godišnjakom kriminalističko istraživanje proveli i istražitelji Policijske postaje Vinkovci s ispostavom Markušica koji su utvrdili sumnju kako je na takav način oštetio i 38-godišnju djelatnicu osnovne škole u Vođincima. Naime, 41-godišnjak je iskoristio odsutnost oštećene koja je u to vrijeme održavala nastavu, ušao u nezaključani ured te joj iz torbice otuđio novčanik s bankovnom karticom, koju je potom zlouporabio u Starim Mikanovcima na bankomatu oštetivši 38-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 27. veljače, 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a potom sproveden u zatvor u Osijeku temeljem Rješenja Županijskog suda u Vukovaru, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske. 

 

Hitovi: 612