USKLADIMO FREKVENCIJE

S krivotvorenim ispravama pokušali ući u RH

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Tijekom vikenda zabilježena su dva pokušaja ulaska stranih državljana u Republiku Hrvatsku krivotvorenim ispravama.

Naime, 7. ožujka u 7,50 sati prilikom granične kontrole na graničnom prijelazu Bajakovo, policijski službenici su posumnjali kako se 34-godišnjakinja koristi krivotvorenom osobnom iskaznicom Francuske, što je daljnjim kriminalističkim istraživanjem i potvrđeno.
U drugom slučaju, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 17-godišnjak prilikom granične kontrole 8. ožujka u 17,20 sati na graničnom prijelazu Tovarnik koristio krivotvorenu osobnu iskaznicu Italije.
Oboje su uhićeni te uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, izvješćuje policija.
 
Zbog nepostupanja po izrečenoj zaštitnoj mjeri javljanja u nadležnu policijsku postaju dva sata prije početka prvenstvene nogometne utakmice II. HNL između NK Dugopolje i HNK Cibalia, koja je odigrana 7. ožujka u 15,30 sati u Dugopolju, protiv 32-godišnjaka iz Vinkovaca i 25-godišnjaka iz Slakovaca slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.
 

 

Hitovi: 217