USKLADIMO FREKVENCIJE

Jedan ugostiteljski objekt prekršio odluku o zabrani rada

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javljaju da je u noći sa 6. na 07. travnja u Vinkovcima, u Ohridskoj ulici, uporabom spreja u boji oštećeno osobno vozilo marke Citroen, vlasništvo 63. godišnje Vinkovčanke.
Policijska uprava vukovarsko-srijemska u vremenu od 22 sata 6. travnja do 22 sata 7. travnja, nema evidentiranih dojava o kršenju mjera samoizolacije.
Jučer, 7. travnja zaprimljena je jedna dojava o radu ugostiteljskog objekta protivno odluci Stožera, što je policija provedenim izvidima i provjerama potvrdila, glede čega je izviješten Državni inspektorat.
Do sada su na području PU vukovarsko-srijemske zabilježena i utvrđena tri kršenja Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja športskih i kulturnih događanja, koja su se odnosila na rad ugostiteljskih objekata protivno odredbama prije navedene Odluke.
Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, u vremenu od 22 sata 6. travnja do 22 sata 7. travnja, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili 19 kršenja mjera iz spomenute Odluke. Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta.
Hitovi: 1436