USKLADIMO FREKVENCIJE

Uhićen provalnik koji je krao iz auta parkiranih kod groblja u Županji i Privlaci

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Jučer, 30. lipnja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Otoka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Teška krađa“ i „Krađa“ na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
Naime, 44-godišnjak je 14. lipnja provalio u osobni automobil „VW Golf“ vinkovačkih registracijskih oznaka parkiran kod mjesnog groblja u Privlaci dok se vlasnik nalazio na groblju te iz automobila otuđio novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Također, 25. srpnja na parkingu gradskog groblja u Županji, 44-godišnjak je iz nezaključanog osobnog automobila „Mercedes“ županjskih registracijskih oznaka otuđio ruksak u kojem je bio novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama.
Osumnjičenik je danas, 31. srpnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
Jučer, 30. srpnja oko 17 sati prijavljen je nestanak 69-godišnjaka iz Borova koji je posljednji put viđen oko 13,30 sati na obali Dunava u predjelu „Sremčeva skela“ u Borovu kada je izjavio kako će preplivati Dunav te otišao uzvodno radi pronalaska pogodnog mjesta za ulazak u rijeku.
Policijski službenici su sa službenim psom vršili pretragu terena do mraka, a jutros su se u pretragu uključili i pripadnici HGSS-a.
Hitovi: 230