USKLADIMO FREKVENCIJE

Sukob u noćnom klubu u Županji:Policajac se potukao s mloljetnikom

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
 
U nedjelju 2. kolovoza oko 3 sata, u ulici Braće Radića u Županji, unutar te izvan noćnog kluba, došlo je do sukobljavanja nekoliko osoba.
Na mjestu događaja nalazio se i policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, koji je tada bio izvan službe te je prijavio da je u tom sukobljavanju napadnut od strane više osoba. 
 Dolaskom ophodnje i poduzetim izvidima utvrđeno je da je došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između njega i jednog starijeg maloljetnika, pri čemu su obojica lakše ozlijeđeni.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je predmetni policijski službenik bio pod utjecajem alkohola te da je ušao u sukob s drugom osobom zbog čega će načelnik PU vukovarsko-srijemske protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da se nedolično ponašao izvan službe (teža povreda službene dužnosti).
Također, o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se odvijao događaj sa starijim maloljetnikom, koji je također bio pod utjecajem alkohola, policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo.
 
Hitovi: 228