USKLADIMO FREKVENCIJE

Požar koji je izbio u nekoliko prostorija obiteljske kuće u Vinkovačkoj ulici u Županji, u kojoj se nalazio 62-godišnjak prouzročio je kvar na kuhinjskoj napi, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske. Požar su ugasili djelatnici JVP Županja, a zbog požara je stanaru pružena stručna medicinska pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, jer je uz udahnuti zrak apsorbirao i dimne plinove.
Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, a o događaju će policija podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Kriminalističkim istraživanjem o bizarnom događaju slijetanja osobnog automobila u iskop na nuštarskom gradilištu oko rekonstrukcije na pružnom prijelazu, policija će proslijediti i posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Naime, 61-godišnjak je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,60 g/kg te je tako nepropisno i nesigurno sletio s vozilom u iskopinu, s kojim je zajedno bila i 82-godišnjakinja.
U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima je oboma pružena liječnička pomoć, a lakše su tjelesno ozlijeđeni.
61-godišnjak će biti i prekršajno prijavljen zbog sumnje da je povrijedio odredbe iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske, navodi se u Izvješću.
Hitovi: 84