USKLADIMO FREKVENCIJE

Županja : Vozač ( 51) sletio s ceste i zadobio teške ozljede

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Jučer, 27. prosinca 2021. godine zabilježeno je 10 prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima su četiri osobe teže i dvije osobe lakše ozlijeđene te četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.
U Županji, 51-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (1,24 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom i pri slijetanju s ceste zadobio teške tjelesne ozljede, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.
U Iloku, 24-godišnji vozač osobnog automobila nije se približavao obilježenom pješačkom prijelazu sigurnosnom brzinom da ne ugrožava pješaka uslijed čega je na obilježenom pješačkom prijelazu došlo do udara u 15-godišnju pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede.
Na cesti Ostrovo-Nuštar, 60-godišnji vozač osobnog automobila tijekom pretjecanja osobnog automobila, lijevim bočnim ogledalom udara u desnu ruku 68-godišnjeg pješaka koji se kretao uz lijevi rub kolnika pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.
U Trpinji, 41-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (2,44 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom i pri slijetanju s ceste zadobio teške tjelesne ozljede.
U Županji, 51-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (1,24 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom i pri slijetanju s ceste zadobio teške tjelesne ozljede, izvješćuje policija.
Hitovi: 61