USKLADIMO FREKVENCIJE

U požarima u Vukovaru ozlijeđene tri osobe

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Tijekom protekle noći, oko 1,15 sati, izbio je požar u obiteljskoj kući 40-godišnjakinje, u Vukovaru, u Zrmanjskoj ulici. U požaru je ozlijeđen 20-godišnjak iz Vukovara koji je prevezen u KBC Osijek, kao i 20-godišnjakinja, također iz Vukovara, koja se nalazi u Općoj županijskoj bolnici Vukovar, izvijestila je PU Vukovarsko-srijemska.

Također tijekom protekle noći, oko 2,45 sati izbio je požar u obiteljskoj kući u Vukovaru, u Petrinjskoj ulici. Vlasnik, 82-godišnjak, ozlijeđen je i prevezen u Opću županijsku bolnicu Vukovar, navodi policija. 

 Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je i pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima su  dvije osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Noću 9./10. ožujka provaljeno je u benzinsku postaju u Tovarniku, u ulici B. J. Jelačića. Otuđena je veća količina cigareta i različitih artikala. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, stoji u priopćenju policije, te se dodaje kako su iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću u Oroliku, u ulici B. Radića otuđeni  dijelovi kazana za rakiju. Krađa se dogodila između 4. i 11. ožujka. Vlasniku, 70-godišnjaku iz Orolika, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Hitovi: 540