USKLADIMO FREKVENCIJE

Priopćenje PU Vukovarsko-srijemske: krađe torbice, nakita...

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Iz osobnog automobila „Dodge Calibra“, talijanskih registarskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran na odmorištu „Bošnjaci“ na auto-cesti Zagreb-Lipovac, otuđena je torbica 48-godišnjeg državljanina Italije,u kojoj se nalazio novac. Krađa se dogodila 14. travnja u ranim jutarnjim satima. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, kaže se u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.  

 

Tijekom noći 16. travnja nepoznati počinitelj razbio je vjetrobransko staklo na osobnom automobilu „Opel Vectra“, zagrebačkih registarskih oznaka, dok se nalazio parkiran u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima. Vlasniku, 33-godišnjaku iz Zagreba, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 42-godišnjaka u Vinkovcima, u Zvonarskoj ulici te otuđio više komada nakita. Provala se dogodila 17. travnja, u večernjim satima. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom produženog vikenda(petak-ponedjeljak) zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od čega 13 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i četiri prometne nesreće u kojima je ukupno sedam osoba lakše ozlijeđeno, stoji u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

 

 

 

Hitovi: 768