USKLADIMO FREKVENCIJE

Gospodarstvo

Dani Slavonije u makarskom gastro centru Apfel

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

U Apfel gastro centru u Makarskoj, započeli su "Dani Slavonije u Makarskoj" na kojoj se održavaju prezentacija i prodaja slavonsko-srijemskih proizvoda, uz degustaciju, koji traju od 23.studenog do 06.prosinca 2020.godine.a u organizaciji Vukovarsko-srijemske županije i tvrtke Agro-klaster d.o.o.

Prirodni sapuni "Dodir prirode"

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Udruga slijepih Grada Zagreba nedavno je otvorila pogon za proizvodnju tekućih sapuna „Dodir prirode”, namijenjenih kupcima u cijeloj Hrvatskoj.

Sajam zimnice u Zagrebu

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Ministarstvo poljoprivrede šestu godinu zaredom organizirao je manifestaciju pod nazivom: „6. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda“ na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Za štetu nastalu naletom divljači 25 milijuna kuna

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak potpisali su Ugovor o dodjeli sredstava za financiranje police osiguranja za štetu nastalu od naleta vozila na divljač u 2020. godini, vrijedan 25 milijuna kuna.

Na Zelenom tjednu u Berlinu Kuća meda i Snašina kujna

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:


U Berlinu je ovih dana završio Međunarodni sajam poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije "Zeleni tjedan". Među 50-ak izlagača koji su prikazali najbolje od Hrvatske, ovogodišnje zemlje partnera, bili su i predstavnici Županje proizvođači meda "Kuća meda" i OPG "Snašina kujna".

Kuća meda na Zelenom tjednu u Berlinu

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Ove godine se na 85. sajmu Zeleni tjedan, najve
ćem međunarodnom sajmu poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije u Berlinu, koji okuplja proizvođače, stručnjake i posjetitelje iz svih krajeva svijeta, predstavlja više od 1800 izlagača iz čak 72 zemlje svijeta na impozantnih 118 200 m2 izložbenog prostora.

Otvoren pakirni centar za jaja

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:


U Lovasu je u sklopu Agro-klastera d.o.o., otvoren Pakirni centar za jaja iz slobodnog ugoja, vrijedan 4,5 milijuna kuna, a financiran najvećim dijelom iz županijskog proračuna.