USKLADIMO FREKVENCIJE

Komunalno

Orezivanje stabala u središtu Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

S obzirom da je ovo doba godine primjereno za obavljanje orezivanja stabala, gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. prionula je poslu u Velikom kraju i u samom središtu Županje već nekoliko dana radi se na uređenju drvoreda platana.

Raskoš cvjetne ponude

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Ni nešto oblačniji dan nije smetao prodavačima i kupcima na županjskoj tržnici, jer trebalo je, po dobrom starom običaju, obaviti tržni dan....

Nova čistilica

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. danas je na Trgu kralja Tomislava prezentirala novu čistilicu, vozilo koje će omogućiti lakše i jednostavnije čišćenje županjskih ulica.

Za čišću i ljepšu Županju!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. organizirala je dvodnevne radionice za učenike osnovnih i srednjih škola.

Radionice i edukacije povodom Dana planeta Zemlja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. organizirat će u ponedjeljak i utorak, 15. i 16. travnja radionice za učenike osnovnih i srednjih škola.

Reciklažno dvorište za 48 vrsta otpada

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Prošlog petka, 1. veljače, s radom je u Županji započelo reciklažno dvorište, odnosno, otvoreno je za građane koji u reciklažnom dvorištu mogu odložiti čak 48 vrsta različitog otpada.

Od sutra, 1.veljače, u funkciji reciklažno dvorište

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Nakon što je krajem mjeseca studenog prošle godine svečano otvoreno reciklažno dvorište u Županji koje je izgrađeno i opremljeno iz istoimenog EU projekta ukupne vrijednosti 4.041.975 kuna, a 85 posto ukupnih prihvatljivih troškova sufinancirano je iz Kohezijskog fonda, tvrtka "Čistoća Županja" d.o.o. ishodila je i uporabnu dozvolu.

Čišćenje snijega

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Odlukom o komunalnom redu, članak 12.ti, vlasnici odnosno korisnici zemljišta i zgrada uz nogostupe (stambeno poslovni objekti), kojima se služe pješaci, dužni su redovito čistiti snijeg s tih površina, dakle, pješačkih staza.

Od 0 kubika do......

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Kako je četveročlana obitelj iz Županje mogla na računu za vodu za mjesec prosinac imati potrošnju od nula kubika, a živi u svome domaćinstvu i trošila je vodu?