USKLADIMO FREKVENCIJE

Zimska služba u Županji spremna

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Od 15.tog studenog tvrtka Čistoća Županja d.o.o. brine o zimskom održavanju prometnica, odnosno, odgovorna je za realizaciju Programa zimskog održavanja nerazvrstanih cesta, pješačkih staza, trgova i parkirališta.

Na pitanje je li zimska služba spremno dočekala novu sezonu i jesu li spremni za zimske uvjete i lošije vremenske prilike, Manda Đurić rukovoditeljica u Čistoći Županja d.o.o. je istaknula kako su na vrijeme obavili sve potrebne pripreme, nabavili dovoljne količine materijala za posipavanje i pripremili mehanizaciju.

Dakle, održavanje asfaltiranih cesta u dužini od 55 kilometara i neasfaltiranih u dužini od 6 kilometara, te pješačkih staza, trgova i parkirališta koja nisu u sustavu naplate parkiranja povjereno je gradskoj tvrtki Čistoća Županja d.o.o. Nadalje, održavanje parkirališta pod naplatom povjereno je tvrtki Stanobiro d.o.o. Županja na trošak te tvrtke, temeljem činjenice da vrše naplatu parkiranja, ističe se u Programu zimskog održavanja nerazvrstanih cesta, pješačkih staza, trgova i parkirališta za 2018./2019. godinu u Gradu Županja. Bilo bi dobro kada bi se, obzirom na zimske uvjete na trgovima, na Trgu kralja Tomislava posebno zaštitio dio oko fontane, jer nakon više mjeseci rada fontane, na površini trga ostali su tragovi koji su, čim malo smrzne, opasni za prolaznike, odnosno, pješake.....Jer ispod leda i snijega ne vidi se gdje je opasno....

 

 

Hitovi: 436