USKLADIMO FREKVENCIJE

Dan otvorenih vrata "Čistoće" d.o.o. Županja

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Županjska tvrtka Čistoća d.o.o. danas je na Trgu kralja Tomislava obilježila Dan planete Zemlja, ali i Dan otvorenih vrata ove gradske tvrtke.U suradnji s gradskim osnovnim školama, "Ivana Kozarca" i "Mate Lovraka", Obrtničko-indsutrijskom školom Županja smjer fitofarmaceuti, te mališanima iz Dječjeg vrtića "Maslačak" Županja, kao i članovima Udruge Golubovi i korisnicima Dnevnog boravka Gradskog društva Crvenog križa Županja, tvrtka Čistoća potvrdila je kako brine o okolišu. Potvrdio je to u izjavi za program HRŽ-a i Ante Klanac, direktor "Čistoće" istaknuvši kako su se ovim događanjem željeli predstaviti i građanima Županje i najmlađim sugrađanima. "Ove godine smo predstavili i naš vozni park, koji očito također zanima sve. Edukacija građana vrlo nam je važna." dodao je Ante Klanac i rekao da veliku pozornost posvećuju razvrstavanju otpada. "I sami možemo vidjeti u medijima da je to jednostavno direktiva EU koja je usvojena. I ne samo EU, već i cijelog svijeta koji se mora okrenuti zaštiti okoliša. "naglasio je Klanac.
Sa županjskim osnovnim školama, te Obrtničko-industrijskom, kao i Dječjim vrtićem "Maslačak" doista se dobro surađuje, potvrdila je i Manda Đurić, rukovoditeljica u Čistoći d.o.o. Županja, te posebno istaknula aktivnosti vezane za Eko-školu u Osnovnoj školi "Ivana Kozarca" Županja, kao i aktivnosti u Vrtnome centru u kojemu praktični dio nastave uspješno odrađuju učenici Obrtničko-industrijske škole Županja smjer fitofarmaceuti.

U okviru aktivnosti koje su održane povodom obilježavanja Dana planete Zemlja i Dana otvorenih vrata tvrtke Čistoća d.o.o. Županja danas je organiziran i zanimljiv i edukativan eko kviz, koji je vodila Lidija Marijanović iz Čistoće.

 

Hitovi: 1015