USKLADIMO FREKVENCIJE

Bošnjaci: Nastavlja se izgradnja komunalne infrastrukture

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić

 

"Tijekom protekle četiri godine u općini Bošnjaci se radilo na brojnim projektima", ističe načelnik općine Andrija Juzbašić, no kao problem, naglašava nedostatak radnih mjesta, ne samo u Bošnjacima nego i u cijeloj Slavoniji i Baranji, a to je prvenstveno zadatak Vlade Republike Hrvatske koja mora donijeti zakone koji će stimulativno djelovati na privrednike i ulagače da ulažu u Slavoniju i Baranju . Načelnik Juzbašić ističe kako se trenutno radi na izgradnji led rasvjete u dijelu Gajeve ulice, u tijeku je i sanacija nerazvrstane ceste u ulici Matije Gupca i izgrađenom dijelu ulice Matije Pavličić. Nadalje, u tijeku je i uređenje ograda prostora za postavljanje kontejnera za "Zele otoke",potom rekonstrukcija pješačke staze u ulici Antuna Mihanovića, te pješačke staze na lijevoj strani Strossmayerove ulice.

U tijeku je postavljanje led rasvjete u središtu mjesta, a uređuje se i obala i postavljaju stolovi s klupama uz obalu vodotoka Vjerovi od Lovačke do Ribičke kuće.

 

Okončan je još jedan četverogodišnji mandat, sjednice Općinskog vijeća bile su konstruktivne i donesene su brojne odluke ističe predsjednik Općinskog vijeća Pero Knežević i dodaje kako je uz izgradnju komunalne infrastrukture u tijeku i prijavljivanje projekata u Europske fondove i resorna Ministarstva, među kojima je kandidirana i kuća za ruralni razvoj, cesta u ulici Josipa Babogredca, izgradnja javne led rasvjete u Vladimira Nazora i Majke Terezije, izgradnja ceste sa biciklističkom stazom Bošnjaci – Otok, kandidiranje projekta Dječjeg vrtića i drugo.

 

 

 

Hitovi: 485