USKLADIMO FREKVENCIJE

Uručeni zeleni certifikati

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Županjska tvrtka Čistoća d.o.o. danas je svečano uručila zelene certifikate vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji su u proteklih nekoliko mjeseci prošli edukaciju kako bi na gradskoj tržnici svi kupci znali da oni prodaju samo vlastite proizvode.

U suradnji s Udrugom hrvatskih tržnica i poljoprivrednom savjetodavnom službom nastavljen je proces koji je 18 vlasnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja županjske Posavine odlično prihvatilo. Na prigodnoj svečanosti priređenoj točno u podne, odnosno, pri samom završetku tržnog dana, direktor Ćistoće Ante Klanac je čestitao vlasnicima OPG-ova, te zahvalio Udruzi hrvatskih tržnica i Gradu Županja na potpori u provođenju ovoga projekta. Zahvalu na suradnju svim vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava uputila je i Manda Đurić, rukovoditeljica u Čistoći d.o.o. Županja.

Napore županjske "Čistoće" d.o.o. u procesu ishođenja zelenih certifikata podržao je danas i Vedran Lešić, vlasnik tvrtke Agrolov.

Svih 18 vlasnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava izrazili su zadovoljstvo što će građani Županje i županjske Posavine, odnosno, svi koji dođu na županjsku tržnicu vidjeti i po odjeći i izloženim zelenim certifikatima tko su oni i da prodaju proizvode samo iz vlastitog uzgoja. O ovoj temi opširnije govorimo u sutrašnjoj emisiji HRŽ-a "Ulicama našeg grada" koja je u programu od 14,10.

Hitovi: 610