USKLADIMO FREKVENCIJE

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home2/radiozu/public_html/images1/aktualno/2015/2015_1/kolonija
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images1/aktualno/2015/2015_1/kolonija

Slikari na koloniji kod Lovačke udruge „Gaj“

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

Lovačka udruga Gaj Županja organizirala je na lovačkoj kući Županja likovnu koloniju tijekom koje su slikari iz LUŽ-a 08 naslikali dvadesetak slika i darovali ih lovcima. „Dio je to priprema za tradicionalnu lovačku zabavu koja će se održati 31. siječnja u restoranu Kristal. Zahvaljujemo slikarima na čelu s predsjednikom LUŽ-a 08 Zlatkom Kokanovićem. Hvala i inicijatoru ove kolonije slikaru Antunu Balentoviću-Tundaču.“ istaknuo je Vladimir Katona, predsjednik Lovačke udruge Gaj Županja: Lovcima je na ugodnome druženju zahvalio Zlatko Kokanović, predsjednik Likovne udruge Županja 08.

Dakle, sva likovna djela nastala na ovoj koloniji na Lovačkoj kući Županja bit će dio tombole na tradicionalnoj lovačkoj zabavi koja će se 31. siječnja održati u restoranu „Kristal“.

Z.Knežević

{gallery}aktualno/2015/2015_1/kolonija{/gallery}

Hitovi: 1455