USKLADIMO FREKVENCIJE

Izložba ženske udruge "Žir"

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Ženska udruga "Žir" Županja u predvorju Gradske knjižnice u susret blagdanima Božića organizirala je tradicionalnu izložbu

Na izložbi su članice prezentirale svoje radove i rukotvorine, te pokazale što su radile tijekom godine. 
"Približava se najljepše vrijeme u godini , vrijeme kada se sjećamo prošlosti i veselimo se budućnosti. Vrijeme , kada želja za sreću, zdravlje i uspjeh kreće od srca do srca. Neka se svima ostvare snovi i ispune očekivanja "poruka je članica ŽIR-a .

" Iskreno se radujem susretu s vama. Naša Udruga Žir je još malo dijete, koje ima 10-11 godina. Vi znate kako je to s takvom djecom. Mi naše malo dijete pazimo, mazimo i čuvamo. Mi se igramo, zabavljamo i uvijek se smijemo. Pokušamo uvijek unijeti humor u naše živote. Ja svima nama želim da ostanemo što duže djeca, želim da se glasno i od srca smijemo, jer humor liječi i obnavlja srce. Želim da budemo sretni zbog malih i velikih trenutaka koji vrlo brzo prolaze,i više ih ne možemo vratiti. Želim da se čvrsto držimo za ruke sa dragim ljudima i uvijek pazimo na nesigurnom putu života", kazala je na otvorenju izložbe predsjednica Mara Čović.

Na otvorenju izložbe nastupila je talentirana učenica Osnovne škole iz Štitara Marija Pranjić, koja se predstavila s dvije prigodne pjesme.

Hitovi: 440