USKLADIMO FREKVENCIJE

Kino "Mladost":Probna projekcija digitalne 3D kinoopreme

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Već za petanestak dana u Županji bi mogla započeti prava filmska sezona koja će ljubiteljima filmova omogućiti uživanje u svjetskim filmskim hitovima, i to onim ponajboljima.
Riječ je o najsuvremenijem digitalnom kinoprojektoru, 3D sustavu i filmskom platnu dimenzije osam puta četiri metra. Suvremena oprema je identična onoj iz Cinestarovih kompleksa i nimalo za njom ne zaostaje, te se sada može naručiti i prikazati svaki svjetski filmski hit , koji će se u Županji moći pogledati odmah iza premijere.
„ Mi smo kao upravitelj kina , u suradnji s gradom Županja proveli postupak javne nabave, odabrali izvođača ugradnje digitalne 3D opreme , danas smo imali probnu kino projekciju i oduševljeni smo mogućnostima koje ta tehnologija pruža. U sljedećih dva do maksimalno tri tjedna organizirat ćemo kino projekcije , sukladno svim epidemiološkim mjerama. Nadam se da će Županjci kao i mještani okolnih općina uživati u repertoaru koji će biti na najvišem nivou, kao u Zagrebu i ostalim gradovima”, kaže Branko Stojčić, direktor Stanobiroa d.o.o.
Najsuvremenija oprema osigurava odličnu kvalitetu slike i zvuka, i doista je ugodno biti u kinu. Digitalizacija kina , dakle donosi najaktualni repertoar, lakšu nabavku filmova, i niz drugih prednosti.
Ove godine u kinu Mladost predstoje radovi na uređenju predvorja i ulaza ispred balkona , te sanitarnih čvorova.
Hitovi: 424