USKLADIMO FREKVENCIJE

Film "Ribanje i ribarsko prigovaranje" otvara 3D kino

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
U dvorani kina Mladost od sutra, 6.studenog započinje filmska sezona koja će ljubiteljima filmova omogućiti uživanje u domaćim i svjetskim hitovima. Iz Stanobiroa d.o.o. , upravitelja kina , sukladno svim epidemiološkim mjerama najavljuju u sljedeća tri dana prikazivanje pet filmova.
Sutra, u 19 sati na repertoaru je domaći film „Ribarenje i ribarsko prigovaranje”. U subotu će biti dvije projekcije, u 17 sati crtani film „Trolovi”, dok će u u 19,30 biti prikazana komedija „Klub sretno razvedenih ”. U nedjelju posjetitelji mogu pogledati crtani film „Naprijed” a u 19,30 američki, akcijski, pustolovni,dramski film "Mulan".
„Ulaznice su slobodne, a pokrovitelj je Grad Županja. Inače, cijena će za sve sljedeće kino projekcije( od sljedećeg vikenda) biti 20 kuna”, kaže Branko Stojčić, direktor Stanobiroa d.o.o. Za ulaznice se svi zainteresirani mogu javiti u Stanobiro , na broj telefona 831324, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno na blagajni od 7 do 14 sati.
Inače, suvremena oprema koja je nabavljena omogućuje 3D projekcije, što osigurava odličnu kvalitetu slike i zvuka , te pravi ugođaj u kinu.
Hitovi: 252