USKLADIMO FREKVENCIJE

Koncert "U čast žrtvi Vukovara"

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Sinoć je Mješoviti pjevački zbor „Kristal - Sladorana” Županja održao koncert u Pastoralnom kulturnom središtu Bl. Alojzija Stepinca
Koncert je organiziran 16. godinu za redom u spomen na žrtve Vukovara. Ove godine, zbog epidemiološke situacije nisu nastupati zborovi koji su već tradicionalno dio ovih susreta, a uz Mješoviti pjevački zbor  KUU "Kristal- Sladorana" nastupila je Ženska pjevačka skupina "Mustre". Program je vodila članica Zbora Božana Čajkušić, a na početku posjetitelje je pozdravila i mr. Anica Baturina, predsjednica KUU "Kristal-Sladorana" te im svima zahvalila na dolasku.
Nadali su se, istaknula je  da će barem jedan zbor uspjeti doći u Županju i biti dio ovog već tradicionalnog koncerta. Nažalost , svi su zborovi otkazali dolazak, ali unatoč tome odlučili su održati koncert  
„ Nadam se da ćete i ove godine uživati u koncertu, u našim pjesama, jer pjevanjem mi dajemo svoj mali doprinos svima koji su se borili i koji su branili Vukovar, pjevamo za sve koji dali svoje živote , koji su nestali, ali i za one koji danas žive u Vukovaru...”, istaknula je predsjednica Anica Baturina.
Čestitke i zahvala za 30 godina predanog i stručnog rada i vođenja Mješovitog pjevačkog zbora upućene su voditeljici Suzani Juzbašić.

 

Hitovi: 40