USKLADIMO FREKVENCIJE

Meteo

Jedna novooboljela osoba iz Županje

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata 1 je osoba iz Županje pozitivna na COVID-19, te je tako ukupan broj oboljelih osoba 41.

Na početku proljeća-snijeg!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Baš kada smo svi pomislili da je dolaskom proljeća definitivno zimi kraj, snijeg je zabijelio Županju....

Opet grmljavinsko nevrijeme

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Olujno nevrijeme praćeno grmljavinom i jakom kišom sinoć je zahvatilo veći dio Vukovarsko-srijemske županije, priopćili su iz

Olujno nevrijeme zahvatilo Županju i okolicu

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Noćas je olujno nevrijeme praćeno jakom kišom, tučom, grmljavinom i jakim vjetrom od 22,42  do 02,30 sati zahvatilo Županju i bližu okolicu.

DHMZ :veljača toplija od prosjeka

Kategorija:

Državni hidrometeorološki zavod je objavio klimatsku ocjenu  veljače 2017. godine. U DHMZ navode kako je došlo do odstupanja srednje mjesečne temperature zraka.

Malo nade za bijeli Božić

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jutros se nismo probudili uz sunce, a mala je vjerojatnost da će se tijekom dana sunce probiti kroz oblake. Iako se najavljivala mogućnost snijega za vikend, za sada je malo nade kako ćemo imati bijeli Božić.

Šetnja Županjskim ulicama

Autor: J.W.D.
Kategorija:

Zbog velike količine padalina koje su u našem gradu zadale brojne probleme,Županjske ulice bile su preplavljene vodom.

Opet snijeg ....

Autor: J.W.D.
Kategorija:

Nekoliko novih centimetara snijega i na županjskom je području jučer prouzročilo manje prometne poteškoće, jer snijega je bilo i na cestama

Šetnjom kroz Županju....

Autor: J.W.D.
Kategorija:

Druga siječanjska subota osvanula je u našem gradu sunčana, malo prohladna, ali ugodna za ovo doba godine....Tko je mogao i pomisliti da će početak Nove, 2014. godine biti ovakav, uz temperature i iznad 10 Celzijevih stupnjeva...No, ništa zato, ugodno je bilo prošetati ove subote središtem Županje.....

Zimska služba radi i dežura

Autor: J.W.D.
Kategorija:

Planom zimskog održavanja nerazvrstanih cesta, pješačkih staza, trgova i parkirališta u Županji održavanje 55 kilometara asfaltiranih i 10 kilometara neasfaltiranih cesta, te pješačkih staza, trgova i parkirališta koja nisu u sustavu naplate parkiranja povjereno je gradskoj tvrtki Komunalac.