USKLADIMO FREKVENCIJE

Studiraj i radi

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić

Proteklih godinu dana u Županji djeluje studij ekonomije, a u tijeku su upisi na Visokoj školi za ekonomiju poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski za akademsku godinu 2019./2020.

U ponudi su Studijski smjerovi preddiplomski stručni studij, 3 godine, ekonomija poduzetništva, specijalistički diplomski stručni studij, 2 godine, smjer menadžment malih i srednjih poduzeća te projektni menadžment – ističe voditelj Područnog ureda u Županji Rudi Štekl. Prednost pri upisu je, ističe Štekl, su upisi bez položene državne mature, te online upisi, online studij.

Riječ je, dakle o prvom akreditiranom onlinestudij u RH koji je u ponudi novi je program studiranja, izvrstan je kao model „studiraj i radi“. Studij je usklađen za sve upisnike koji ne mogu pohađati redovnu nastavu. Online nastava tretira se kao izvanredni studij i stvara novu digitalnu generaciju studenata. Osim navedenog Visoka škola njeguje dualni pristup obrazovanju koji je drugačiji način studiranja. Studenti osim teorije i predavanja na prvoj godini osnivaju vlastita poduzeća (troškove investicije snosi Visoka škola), a nakon studija ih po želji preuzimaju.

Sve informacije mogu se dobiti u Područnom uredu, J.J. Strossmayera 1, Grad Županja, na telefon: 091 44 00 184 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hitovi: 731