USKLADIMO FREKVENCIJE

Na "Zrinskom" druga generacija studenata

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Uvodno predavanje te svečano promoviranje druge generacije upisanih studenata Visoke škole Nikola Šubić Zrinski svih slavonskih županija održano je u velikoj vijećnici Grada Županja.

Dekan Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski Ivica Katavić je rekao: " Primarni razlog zbog čega smo danas tu je vizija Grada Županje i iznalaženje načina kako zadržati mladu populaciju. Mi imamo model, a to je naša online nastava koja omogućuje polaznicima da ne odlaze od kuće, sa svojih radnih mjesta,  od obitelji, a da mogu studirati." naglasio je dekan Ivica Katavić.

U Područnom uredu u Županji  trenutačno imaju 28 studenata. U Vukovarsko-srijemskoj županiji je oko 50 online studenata, od kojih je njih 20, napominje dekan, u jednom poduzeću u Vinkovcima.
Gradonačelnik Županje Davor Miličević istaknuo je zadovoljstvo što je upravo u Županji Zrinski ponudio ovakav model studiranja.

Vukovarsko-srijemska županija i prošle je godine financijskom potporom od 35.000 kuna dala potporu Visokoj školi Zrinski, naglasio je Kruno Šarić, pročelnik Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju.

 

Hitovi: 409