USKLADIMO FREKVENCIJE

Politika

Pavo Lucić novi je predsjednik GO HDZ-a Županja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U drugome krugu unutarstranačkih izbora u Gradskoj organizaciji HDZ-a Županja za predsjednika je izabran Pavo Lucić koji je dobio 303 glasa, dok je njegov protukandidat Vladimir Balentović dobio 288 glasova.

Sjednica Gradskog vijeća Županje

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer je u dvorani "Mladost" održana sjednica Gradskog vijeća Županje , a razmatrano je 17 točaka dnevnog reda.

Sazvana sjednica Gradskog vijeća

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Uz Aktualni sat na sjednici koju je sazvala predsjednica Gradskog vijeća Županje Irena Kuprešak za ponedjeljak, 19. srpnja, u dvorani Mladost, bit će i razmatranje Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Županja za 2020. godinu.

Novi odbori, komisije, povjerenstva....

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Gradsko vijeće Županje imenovalo je na jučerašnjoj sjednici Odbore i Komisije, među kojima i novo Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Maslačak”Županja u kojemu su Verica Vestić, Domagoj Markovinović, Jasna Mišković i Marko Ostrogonac.

Održana sjednica Gradskog vijeća Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Županje usvojena je, i to jednoglasno, odluka o naknadama članovima Gradskog vijeća i drugim osobama koje sudjeluju u radu Gradskog vijeća.

Demanti Željka Kuprešaka na izjavu gradonačelnika Županje Davora Miličevića!

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U izbornom promidžbenom govoru koji je emitiran 21. svibnja 2021. godine na Hrvatskom radiju Županja, gradonačelnik Županje, gospodin Davor Miličević, me je osobno prozvao prilikom iznošenja  tvrdnje o  potencijalnoj kaznenoj prijavi uslijed pomora ribe na Virovima, kaže Željko Kuprešak koji demantira iznesene tvrdnje.

Župan Božo Galić čestitao Ramazanski bajram

Kategorija:

Povodom obilježavanja Ramazanskog bajrama, župan Božo Galić uputio je iskrene čestitke glavnom gunjanskom imamu Idrizu efendiji Bešiću i svim islamskim vjernicima Vukovarsko-srijemske županije.

Krenula utrka za lokalne izbore 2021.

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Objavom pravovaljanih kandidacijskih lista službeno je počela i kampanja za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja.