USKLADIMO FREKVENCIJE

U Komisiji za kulturu manje članova, smanjen i broj članova Izvršnog odbora "Šokačkog sijela"

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Gradsko vijeće Županje na posljednjoj je sjednici potvrdilo članove dviju komisija i Izvršnog odbora Šokačkog sijela, a na prijedlog Odbora za izbor i imenovanja. Broj članova Komisije za djelatnost iz područja sporta ostao je na 9 članova, dok je broj članova Komisije za djelatnost iz područja kulture smanjen s 15 na ukupno 11. Nadalje, smanjen je i broj članova Izvršnog odbora "Šokačkog sijela" s 13 na 11 članova. Kako je istaknuo predsjednik odbora Mladen Stažić, u pripremi sjednice kontaktirano je s većinskim predstavnicima oporbe, Grupom birača i SDP-om, kao i s HSS-om, radi omogućavanja predlaganja kandidata, s tim da je od osnutka Grada Županja kao jedinice lokalne samouprave pa do danas bilo uobičajeno da se u ove komisije i Izvršni odbor "Šokačkog sijela" imenuju osobe koje se profesionalno ili volonterski bave tim djelatnostima, odnosno, vode ili sudjeluju u vodstvu udruga. Tako su u Komisiji za djelatnost iz područja sporta, uz predsjednika Vladimira Zlatarića i članovi: Mario Berač, Siniša Raguž, Petar Ćatić, Hrvoje Bušić, Tomislav Puljić, Marko Pejaković, Nikola Maričić i Igor Kozarević. Predsjednik Komisije za djelatnost iz područja kulture i dalje je Zvonimir Stjepanović, dok su članovi: Anica Baturina, Ivica Oršolić, Marija Svirčević, Ana Zlatunić, Dražen Đaković, Danijel Peršić, Janja Juzbašić, Marko Maroševac, Zlatko Kokanović i Draga Vuković.

Uz Tereziju Nemetz kao predsjednicu, Izvršni odbor "Šokačkog sijela" čine: Zvonimir Stjepanović, Ivica Oršolić, Marija Svirčević, Anica Baturina, Dražen Đaković, Ivan Zlatunić, Mirko Bačić, Martina Bobabić, Mato Balentović i Marko Maroševac.

Inače, članovi Komisija za sport i kulturu, kao i članovi Izvršnog odbora "Šokačkog sijela" na ovoj su sjednici dobili potporu svih 17 vijećnika Gradskog vijeća Županje.

Hitovi: 1135