USKLADIMO FREKVENCIJE

Izborna skupština HSS-a Vukovarsko-srijemske županije

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Vukovarsko-srijemske županije održala je u Domu kulture u Bošnjacima izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika izabran Mato Golubičić.

Potpredsjednici vukovarsko-srijemskog HSS-a u sljedeće četiri godine su Zdenko Podolar, Zrinka Ožanić, Ivan Konjarević i Filip Filipović, dok je tajnik Petar Đordić, a blagajnik Ivan Baotić.

Kako ističu iz HSS-a Vukovarsko-srijemske županije, skupština je održana u odličnoj atmosferi za što su zaslužni članovi Općinske organizacije HSS-a Bošnjaci, kao domaćini skupa. Skupštini su, uz delegate, nazočili i brojni gosti: predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak i glavni tajnik HSS-a Ilija Ćorić, koji su se prigodnim i motivirajućim govorima obratili članovima skupštine. Također, dosadašnji predsjednik Županijske organizacije HSS-a Vukovarsko-srijemske županije Zdravko Kelić zahvalio se svim članovima na potpori u radu i poželio puno uspjeha novom vodstvu.

Novoizabrani predsjednik Mato Golubičić nazočnim je delegatima i gostima poručio kako novo vodstvo očekuje dosta posla, a prvi od ciljeva je jačanje općinskih i gradskih organizacija HSS-a putem povećanja broja članstva, rad na ustrajnoj i prepoznatljivoj politici HSS-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Zahvalio se svim nazočnim delegatima na potpori i naglasio kako je HSS u Vukovarsko-srijemskoj županiji, unatoč mnogim turbulencijama na političkoj sceni proteklih godina ostala značajna politička opcija koju su birači prepoznali i na zadnjim lokalnim izborima 2017. godine.

Hitovi: 785