USKLADIMO FREKVENCIJE

Dan općine Babina Greda

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Babinoj Gredi je obilježen Dan općina.

Nakon uvodnih pozdrava i čestitki mještanima predsjednika Općinskog vijeća Babine Grede Jakoba Verića, načelnik Josip Krnić u svome je obraćanju kroz 30-minutnu prezentaciju aktivnosti i projekata na području općine istaknuo brojne aktivnosti, kako na gospodarskom, tako i društvenom području. Saborski zastupnik i izaslanik predsjednika SDP-a Hrvatske Predrag Matić čelništvu općine Babina Greda i svim mještanima uputio je čestitke i naglasio da je Babina Greda mnogima primjer. Izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić u Babinoj Gredi se opširno osvrnuo na brojne projekte koje je županija pokrenula i koje provodi.

 Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Babine Grede uručena su i priznanja općine za postizanje rezultata koji doprinose boljitku Općine Babina Greda i imaju poseban utjecaj na daljnji razvitak Općine Babina Greda i Republike Hrvatske. Zlatni grb uručen je Ivanu Džiniću i Mati Kneževiću, srebrni grb Nadi Knežević i Josipu Lešiću, dok su zahvalnice Općine Babina Greda primili: Udruga Putevi milosti iz Osijeka, Služba za prostorno planiranje, gradnju i zaštitu okoliša Županja, Josip Gregorović, Nikola Prgić, Pavo Babić, Ivan Lucić, Josip Grgić, Goran Vuković i Đuro Pavičić. Osim što je Đuro Pavičić zahvalio na priznanju svojim stihovima, učinio je to u ime svih nagrađenih i Ivan Džinić.

 

 

 

 

 

 

Inače, na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Babine Grede prije uručenja priznanja uručena je posebna nagrada u iznosu od 15.000 kuna Damiru Vukoviću, koji je osvojio zlatnom medalju u stolnom tenisu i tim sportskim rezultatom otvorio vrata za postizanje cilja-sudjelovanje na paraolimpijskim igrama. Nagradu je Vukoviću uručio načelnik Josip Krnić.

 

 

Hitovi: 1715