USKLADIMO FREKVENCIJE

Župan Božo Galić čestitao početak školske godine

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Župan Božo Galić uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i svim uposlenicima u školstvu, sretnu i uspješnu novu školsku 2019./2020. godinu, koja je danas počela:

„Nakon ljetnih praznika danas su škole otvorile svoja vrata i dočekuju učenike koji će u njoj boraviti tijekom nove školske godine 2019./2020. godine. Čestitam svim učenicima, a posebno prvašićima, koji ove godine prvi puta sjedaju u školske klupe. Želim svima mnogo uspjeha u učenju i što bolje ocjene, da svoje školsko vrijeme provode što bolje i uspješnije u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja kako bismo i na taj način doprinijeli razvoju naše županije.

Svim nastavnicima i profesorima, mentorima i savjetnicima želim da budu što uspješniji u odgoju i obrazovanju učenika, a naročito u školi za život, uz izraze podrške i ohrabrenja da ustrajete u vašoj plemenitoj misiji, a cijenjenim roditeljima, želim mnogo strpljenja, razumijevanja, ljubavi  i dobre volje u odgoju djece sa željom da se ispune sve vaše nade i očekivanja.

Nek' je sretno i uspješno svima u novoj školskoj godini!

 

Hitovi: 124