USKLADIMO FREKVENCIJE

„Pametna Vukovarsko-srijemska županija”

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević
 
Na konferenciji za medije u Vinkovcima izborni program svoje kandidature za vukovarsko-srijemskog župana na lokalnim izborima predstavio je Tomislav Panenić.
Poseban fond od 50 milijuna kuna namijenjenih poduzetnicima za otklanjanje štetnih posljedica pandemije koronavirusa, 20 milijuna kuna ulaganja u razvoj tržišta poljoprivrednih proizvoda, besplatni udžbenici za srednjoškolce, reforma županijske administracije, oživljavanje seoskih sredina, briga za dijasporu, unapređenje javnog prijevoza – to su samo neke od mjera izbornog programa nezavisne liste Tomislava Panenića.
„Program je pisan imajući na umu prije svega učinkovito rješavanje problema i potreba. Naše mjere su realne i provedive, neke zahtijevaju financijsku disciplinu, a neke samo puno angažmana i pažnje. Spremni smo poduzeti ih odmah nakon izbora jer naši građani i poduzetnici traže brz i odlučan korak prema izvlačenju županije s dna nerazvijenosti.“ – istaknuo je Tomislav Panenić predstavljajući program.
Izborni program je podijeljen na šest cjelina koje obuhvaćaju niz mjera za obnovu i razvoj gospodarstva, poljoprivrede, županijske uprave, zajednice, zdravstva i infrastrukture. Poseban fokus programa je na društvenom, gospodarskom i kulturnom oživljavanje gradskih i seoskih sredina s naglaskom na djecu i mlade te jačanje zdravstvene skrbi i skrbi za stare i nemoćne osobe.

Naš program smo bazirali na modelu europske politike oporavka ruralnih područja. Ponudili smo ono što je moguće ostvariti iz vlastitih prihoda županije, nacionalnih i EU fondova, te ono što treba županiji, za razliku od drugih čiji jedini program su napadanje drugih kandidata bez vlastitih rješenja. Moj je program otvoren za sve koji žele doprinijeti napretku VSŽ . Priključite mi se, zajedno smo nova snaga koja županiju vodi u novo vrijeme ” zaključio je kandidat za župana Tomislav Panenić.

Hitovi: 94